| 

Nyhetsarkiv - Hovednyheter

Tittel Publisert
Antall nyheter: 1-20 av 94

Aust-Agder treffet 2017

Holy Riders-avdelingene Aust-Agder og Sørlandet inviterer igjen til årets koseligste MC-treff for alle generasjoner. Treffet arrangeres som vanlig andre helg i august, dvs. 11.-13.
14.05.2017

Pilegrimstreffet 2017 - inkl. info om booking

Pilegrimstreffet i år blir også på den flotte treffplassen i Fyresdal i Telemark. Den siste hele langhelgen i juni, som vanlig. Fyresdal kurs- og leirsted har både fine uteområder med god plass til telt, og mer komfortable alternativer for de som føler seg litt gamle. Eller som er det. Booking av rom og leiligheter åpner 18.5.2017 kl. 18 - se info her!
11.05.2017

101 serpentinere

Vi elsker å kjøre motorsykkel. Noen av oss har reist på flotte, dyre drømmeturer utenlands, slike "once-in-a-lifetime-happenings". Men av og til blir det for lenge mellom disse store turene. De siste årene har en av mine drømmer vært å utforske Nordvestlandet. En tur i våre nære omgivelser, likevel eksotisk, med vill natur og masse dansing på svingete veier. Kappkjøring mot klokka for å nå fergen, en naturlig pause med kaffe og svele, slippe gliset ut av hjelmen, strekke på beina og slippe fuktigheten ut av kjøredressen. Alt dette uten å tape tid. Selv med en hotellovernatting blir jo dette en tur på sparebluss. En tur uten dårlig samvittighet for å bruke opp halve feriebudsjettet til familien, samt en uke til egotripp av sårt oppspart ferie. Og endelig en tur med nok svinger!
14.12.2016

Grøtfest i West

Fredag 25.november var Bergensavdelingen invitert til grøtfest hos våre gode naboer på Karmøy. Det er ikke ofte vi kjører 30 mil i bil for en tallerken grøt, men denne gangen var det virkelig verd det! Trivelig gjensyn med gode venner, både fra West- og Sydvest-avdelingene. En sammenkomst som kurerer "PMS" for en stund.
28.11.2016

26. vårmønstring i Bergen

I fantastisk vårvær viste Bergen seg fra sin beste side, med 24 grader, sol og deilig vær, akkurat slik vi bare kunne drømme om. Holy Riders Bergen og Nordhordland hadde i år igjen stand på MC-folkets vårmønstring på festplassen i Bergen sentrum. Denne gangen var det PR for MC-kafeen på klubbhuset til HR Nordhordland som var fokuset. Der kjører vi nå MC-kafe hver tirsdag gjennom sesongen. Dagen vår ble preget av trivelige møter med masse MC-venner ved standen vår og ellers på plassen. Dette er en Guds velsignelse. Vi skjønner at det er flere enn oss i Holy Riders som ber om godt vær.
28.11.2016

Bergen Charity Run

1.mai arrangerte Bergen Charity Run, denne gang med Legacy Vets i spissen, Charity Run til inntekt for sykehusklovnene. Rundt 120 MC-folk møtte opp til arrangementet. Arrangementet er først og fremst for de som kjører amerikanske og engelske sykler, med ett og annet innslag av andre merker innimellom. Folk fra mange forskjellige klubber og også en god del klubbløse møtte opp til felleskjøring fra Edv.Griegs vei i Bergen.
02.05.2016

Aust-Agdertreffet 2016 - 25-årsjubileum

Holy Riders-avdelingene Aust-Agder og Sørlandet inviterer igjen til årets koseligste MC-treff for alle generasjoner. Treffet arrangeres som vanlig andre helg i august, dvs. 12.-14. I år feires også treffets 25-års jubileum. Så du er hjertelig velkommen til solfylte dager sammen med hyggelige mc-venner!
20.04.2016

Pilegrimstreffet 2016 - 35-årsjubileum

Årets Pilegrimstreff er også klubbens 35-årsjubileum, og blir som i fjor i Fyresdal i Telemark. Langhelgen er som vanlig den siste hele i juni, altså 23.-26. Stedet er Fyresdal kurs- og leirsted, som har en strålende telt- og uteplass helt nede ved Fyresvatn. I tillegg til mer komfortable alternativer for de som ønsker det. Og det blir konserter med Glenn Kaiser både fredag og lørdag kveld!
11.04.2016

Isle of Man og Manx Grand Prix

Høsten 2017 har du en unik mulighet for å være med på et fantastisk mc-eventyr. Holy Riders arrangerer tur til mc-mekkaet Isle of Man, og til Manx Grand Prix. Med å kjøpet - eller turen - besøker vi Orknøyene og nordvest Scotland.
20.03.2016

Årsmøtet 2016

Med over 100 gode venner på besøk, inspirerende møter, godt felleskap og fantastisk vær, ble Holy Riders sitt nasjonale årsmøtet arrangert i Bergen 12-14.februar. Vi i Holy Riders MC Bergen som var arrangører av årsmøtet, sitter takknemlige tilbake. Det har vært utrolig kjekt og oppmuntrende for oss å ha familien på besøk! Med folk fra så godt som alle avdelinger i Norge, gode venner fra Sverige og Tyskland, så må vi si at det er fantastisk å være en del av et slikt felleskap.
15.02.2016

Over 100 påmeldt til årsmøte i Bergen!

Det er en glede for oss i Holy Riders Bergen å ønske alle våre norske og svenske Holy Riders-medlemmer velkommen til klubbens årsmøte 12-14.februar! Vi gleder oss stort! Og vi blir mange! Møte blir i Frelsesarmeens lokaler i sentrum, sentralt til i forhold til togstasjon og flybuss fra Flesland. Vi ses :-)
16.01.2016

Grøtfesten 2015

Det er godt med gode venner! I denne mørke årstiden hvor hobbyen vår ligger litt i dvale, er det godt at vi kan samles til fest. Mandag 14.desember inviterte vi til grøtfest på klubbhuset i Godvik. Dette startet vi med i fjor siden vi nå har lokale som er egnet for dette. Og i år som i fjor, folket kom.
15.12.2015

Med Holy Riders til Isle of Man

I høst har Holy Riders MC arrangert tur til Ytre Hebridene, Isle of Man og Orknøyene. Dette ble en fantastisk suksess! Det er ikke ofte vi publiserer artikler fra MC-blader og magasiner, men denne gangen gjør vi det, og ikke uten grunn. Vår egen "Birki" i HR sydvest har nemlig skrevet en artikkel i MC-avisa fra denne turen, og her kan du lese om noe av det vi opplevde.
11.11.2015

Scandinavian Harley Days, Voss

Første helg i juli var Harley-eiere fra store deler av Europa på besøk på Voss. De aller fleste av oss fra Holy Riders Bergen og Nordhordland som kjører amerikanske sykler tok en dagstur opp på lørdagen sammen med en del av folket fra Steel Crusaders. Vi møttes på Trengereid for felles kjøring til treffet. Voss viste seg fra sin beste side så langt denne sesongen, med sol og gode sommertemperaturer. Det krydde av motorsykler og motorsyklister over hele Voss, og ingen som var der denne helgen kunne unngå å få med seg hva som skjedde.
05.07.2015

Power spesial på trappene

Det blir kanskje ikke levert på trappa, men årets spesialutgave av Power sendes snart i posten. Og da også til alle registrerte MC-/bikerklubber i hele landet. Det rykende ferske bladet blir også tilgjengelig for alle som kommer på Pilegrimstreffet i Fyresdal til helga. Som vanlig spenner innholdet over det meste av det som har med Jesus og motorsykkel å gjøre. Og det blir både tilbakeblikk på turer og treff, glimt av hva som skjer rundt i klubben, og noen litt mer personlige betraktninger. Altså rett og slett ting som vi er opptatt av i Holy Riders.
23.06.2015

25. vårmønstring i Bergen

Presset fra arrangørene Rolling Thunder MC lå tungt på oss i Holy Riders før vårmønstringen. De hadde friskt i minnet vårmønstringen for to år siden, som bokstavelig talt blåste bort. De trodde vi hadde mistet kontakten med Gud siden bønnesvaret uteble. I stedenfor ble den vårmønstringen en lærepenge for dem om at bønn er ikke noe man delegerer til Holy Riders. Vi har nå en klar avtale med Willy om at de må selv også være med å be om godt vær. Og godt vær ble det, i år som i fjor. Nå er det tid for å takke Gud, Willy!
18.06.2015

Aust-Agder treffet 2015

Vi har igjen gleden av å invitere til årets koseligste MC-treff for alle generasjoner 7.-9. august.
26.05.2015

Refuel Riders

Ni motorsykler kjørte samlet nordover på Sotra. Først gjennom en regnbyge før sola skar igjennom og gav oss en flott turopplevelse videre utover Øygarden på tørre veier. Reisemålet denne gang var en ungdomsklubb langt ute på Sotra. I vår har det gått inflasjon i å besøke ungdomsklubber i Bergensområdet. Vi synes det er spennende og viktig å møte ungdommer, særlig når vi opplever at MC-miljøet generelt blir mer og mer forgubbet. Vi ønsker å være ungdommelige, men alderen begynner å motarbeide oss. Og hvordan skal vi holde miljøet vårt ungt når vi ikke klarer å rekruttere ungdommer?
16.05.2015

Ny Holy Riders ungdomslogo er klar

Nå er konkurransen om ny ungdomslogo over, og vinneren ble Martine Andersen. Vi gratulerer stort, og gleder oss over et strålende resultat.
05.05.2015

Konkurranse om ny ungdomslogo

Holy Riders Rekvisita ønsker å lyse ut en konkurranse blant medlemmer, venner og kjente om å komme med forslag til ny logo for barn og unge i alder 12-18 år. Premien er på kr 1.000,-.
21.01.2015