| 

Nyhetsarkiv - Hovednyheter

Tittel Publisert
Antall nyheter: 21-40 av 104

Over 100 påmeldt til årsmøte i Bergen!

Det er en glede for oss i Holy Riders Bergen å ønske alle våre norske og svenske Holy Riders-medlemmer velkommen til klubbens årsmøte 12-14.februar! Vi gleder oss stort! Og vi blir mange! Møte blir i Frelsesarmeens lokaler i sentrum, sentralt til i forhold til togstasjon og flybuss fra Flesland. Vi ses :-)
16.01.2016

Grøtfesten 2015

Det er godt med gode venner! I denne mørke årstiden hvor hobbyen vår ligger litt i dvale, er det godt at vi kan samles til fest. Mandag 14.desember inviterte vi til grøtfest på klubbhuset i Godvik. Dette startet vi med i fjor siden vi nå har lokale som er egnet for dette. Og i år som i fjor, folket kom.
15.12.2015

Med Holy Riders til Isle of Man

I høst har Holy Riders MC arrangert tur til Ytre Hebridene, Isle of Man og Orknøyene. Dette ble en fantastisk suksess! Det er ikke ofte vi publiserer artikler fra MC-blader og magasiner, men denne gangen gjør vi det, og ikke uten grunn. Vår egen "Birki" i HR sydvest har nemlig skrevet en artikkel i MC-avisa fra denne turen, og her kan du lese om noe av det vi opplevde.
11.11.2015

Scandinavian Harley Days, Voss

Første helg i juli var Harley-eiere fra store deler av Europa på besøk på Voss. De aller fleste av oss fra Holy Riders Bergen og Nordhordland som kjører amerikanske sykler tok en dagstur opp på lørdagen sammen med en del av folket fra Steel Crusaders. Vi møttes på Trengereid for felles kjøring til treffet. Voss viste seg fra sin beste side så langt denne sesongen, med sol og gode sommertemperaturer. Det krydde av motorsykler og motorsyklister over hele Voss, og ingen som var der denne helgen kunne unngå å få med seg hva som skjedde.
05.07.2015

Power spesial på trappene

Det blir kanskje ikke levert på trappa, men årets spesialutgave av Power sendes snart i posten. Og da også til alle registrerte MC-/bikerklubber i hele landet. Det rykende ferske bladet blir også tilgjengelig for alle som kommer på Pilegrimstreffet i Fyresdal til helga. Som vanlig spenner innholdet over det meste av det som har med Jesus og motorsykkel å gjøre. Og det blir både tilbakeblikk på turer og treff, glimt av hva som skjer rundt i klubben, og noen litt mer personlige betraktninger. Altså rett og slett ting som vi er opptatt av i Holy Riders.
23.06.2015

25. vårmønstring i Bergen

Presset fra arrangørene Rolling Thunder MC lå tungt på oss i Holy Riders før vårmønstringen. De hadde friskt i minnet vårmønstringen for to år siden, som bokstavelig talt blåste bort. De trodde vi hadde mistet kontakten med Gud siden bønnesvaret uteble. I stedenfor ble den vårmønstringen en lærepenge for dem om at bønn er ikke noe man delegerer til Holy Riders. Vi har nå en klar avtale med Willy om at de må selv også være med å be om godt vær. Og godt vær ble det, i år som i fjor. Nå er det tid for å takke Gud, Willy!
18.06.2015

Aust-Agder treffet 2015

Vi har igjen gleden av å invitere til årets koseligste MC-treff for alle generasjoner 7.-9. august.
26.05.2015

Refuel Riders

Ni motorsykler kjørte samlet nordover på Sotra. Først gjennom en regnbyge før sola skar igjennom og gav oss en flott turopplevelse videre utover Øygarden på tørre veier. Reisemålet denne gang var en ungdomsklubb langt ute på Sotra. I vår har det gått inflasjon i å besøke ungdomsklubber i Bergensområdet. Vi synes det er spennende og viktig å møte ungdommer, særlig når vi opplever at MC-miljøet generelt blir mer og mer forgubbet. Vi ønsker å være ungdommelige, men alderen begynner å motarbeide oss. Og hvordan skal vi holde miljøet vårt ungt når vi ikke klarer å rekruttere ungdommer?
16.05.2015

Ny Holy Riders ungdomslogo er klar

Nå er konkurransen om ny ungdomslogo over, og vinneren ble Martine Andersen. Vi gratulerer stort, og gleder oss over et strålende resultat.
05.05.2015

Konkurranse om ny ungdomslogo

Holy Riders Rekvisita ønsker å lyse ut en konkurranse blant medlemmer, venner og kjente om å komme med forslag til ny logo for barn og unge i alder 12-18 år. Premien er på kr 1.000,-.
21.01.2015

En glede for folket!

Det skjer i disse dager at det går ut postbud med all verdens skriverier i haugetall. Og om du leter godt blant disse skriveriene så vil du forhåpentligvis finne en ny utgave av bladet Power. I alle fall hvis du er medlem eller abonnent. Bladet har skildringer fra både gledesfylte og mer katastrofale opplevelser. Noen fra livets aller mest alvorlige temaer, mens andre har mer glimt i øyet.
10.12.2014

Grøtfest og julehilsen

Mandag 15.desember inviterte vi i Holy Riders Bergen til grøtfest på klubblokalet vårt i Godvik. Dette er første gang vi har gjort, og vi var spente på hvor mange som hadde muligheten til å sette av en mandag midt i julerushet.
Jorunn hadde laget masse god grøt til oss, og Trine-Lise og Arne Gustav hadde pyntet opp bedehuset skikkelig koselig. Mon tro om det kommer noen?
27.11.2014

Høstturer

Wow, hvilken fantastisk høst vi har hatt! Her på nettet ser det ikke ut som det er skjedd noen ting, men i virkeligheten så har vi kjørt mye turer i det siste. Sol og flott være, uke etter uke. Indian summer har fått et nytt innhold, det er ikke bare en drøm, det er sol og varme.
Flotte opplevelser på motorsykkel. Noe av det beste med MC-kjøring er vel at vi får fantastiske naturopplevelser uten å bli anpustne av det...
22.09.2014

230 sultne motorsyklister på Gunders Kafé

Årets utgave av kvelden hvor Holy Riders Sørlandet deler ut gratis pizza til alle mc-folk ble en kjempesuksess. N247.no var innom og filmet - og intervjuet både avdelingsleder Alfred og sjefen på Gunders Kafé, hvor herligheten fant sted nå på tirsdag.
19.06.2014

Power to the people

Årets spesialutgave av medlemsbladet vårt sendes snart ut til alle registrerte MC- og bikerklubber i landet. I tillegg til medlemmer selvfølgelig. Spesialutgaven av Power er litt ekstra rettet mot dere "der ute", så se etter bladet på klubbhuset. Og mas litt på postansvarlig om du ikke finner det. Bladet gir en god mulighet til å finne ut litt mer om hva vi driver med. Og ikke minst hva Gud driver med. Og begge deler kan kanskje være litt overraskende. Du vil i alle fall finne alt fra Guds grenseløse tilgivelse - i praksis, til fothvilerskraping langs riksvei 714.
Merk:HR Sørlandets pizzakveld blir det delt ut ferske eksemplarer.
16.06.2014

Hardangertreffet

Vi i Holy Riders Bergen hadde i år igjen gleden av å være med på Hardangertreffet. Det er noen år siden sist vi hadde kaffetelt på treffet, og gjensynsgleden var stor. Kaffeteltsatsningen var et samarbeid mellom HR West, Nordhordland og Bergen. Sammen stilte vi mannsterke opp og koste oss i sommerværet. Vi er skjønt enige om at Hardangertreffet har en av de flotteste treffplassene. En fantastisk utsikt utover Hardanger. I tillegg har de det mest spektakulære flyshowet som er en skikkelig høydare hvert år.
10.06.2014

Fremad, Kristi soldat!

På vårens avdelingsledermøte besøkte presidenten i Holy Riders MC Germany, Thomas Donner, Norge. Med seg hadde han en grundig og bibelsprengt undervisning som satte standarden for kommende sesong. Her kan du laste ned foilsettet fra undervisningen!
28.04.2014

Vårmønstringen i Bergen

Søndag 27.april var det vårmønstring for MC-folket på festplassen i Bergen. Rolling Thunder MC's storsatsning ble avviklet i det flotteste sommervær. Vi takker Rolling Thunder som enda et år har tatt ansvar for å samle MC-folket. Holy Riders Bergen hadde også i år stand, og sammen med HR Nordhordland fikk vi jammen også i år god publisitet, denne gang på BT TV. Se Nora fra HR Nordhordland her. Du kan også se filmen fra 2012 her.
28.04.2014

Nettbutikken er åpen!

Endelig har vi fått egen nettbutikk for rekvisita. Der kan du få kjøpt både klær, merker, smykker og diverse annet. Butikken er tilgjengelig i menyen til venstre eller direkte på shop.holyriders.no.
05.04.2014

NYTT KLUBBHUS

Mandag 31.mars flyttet Holy Riders Bergen inn i større lokaler. Vi leier nå Godvik bedehus, eller GODvik som vi kaller det. Som en flyttemarkering samlet vi oss i Fyllingsdalen hvor vi har holdt til de siste par årene og kjørte MC-kortesje i fantastisk vårvær ut til det nye samlingsstedet vårt. Mange av våre venner i HR Nordhordland var med.
01.04.2014