| 

Nyhetsarkiv - Hovednyheter

Tittel Publisert
Antall nyheter: 21-40 av 94

En glede for folket!

Det skjer i disse dager at det går ut postbud med all verdens skriverier i haugetall. Og om du leter godt blant disse skriveriene så vil du forhåpentligvis finne en ny utgave av bladet Power. I alle fall hvis du er medlem eller abonnent. Bladet har skildringer fra både gledesfylte og mer katastrofale opplevelser. Noen fra livets aller mest alvorlige temaer, mens andre har mer glimt i øyet.
10.12.2014

Grøtfest og julehilsen

Mandag 15.desember inviterte vi i Holy Riders Bergen til grøtfest på klubblokalet vårt i Godvik. Dette er første gang vi har gjort, og vi var spente på hvor mange som hadde muligheten til å sette av en mandag midt i julerushet.
Jorunn hadde laget masse god grøt til oss, og Trine-Lise og Arne Gustav hadde pyntet opp bedehuset skikkelig koselig. Mon tro om det kommer noen?
27.11.2014

Høstturer

Wow, hvilken fantastisk høst vi har hatt! Her på nettet ser det ikke ut som det er skjedd noen ting, men i virkeligheten så har vi kjørt mye turer i det siste. Sol og flott være, uke etter uke. Indian summer har fått et nytt innhold, det er ikke bare en drøm, det er sol og varme.
Flotte opplevelser på motorsykkel. Noe av det beste med MC-kjøring er vel at vi får fantastiske naturopplevelser uten å bli anpustne av det...
22.09.2014

230 sultne motorsyklister på Gunders Kafé

Årets utgave av kvelden hvor Holy Riders Sørlandet deler ut gratis pizza til alle mc-folk ble en kjempesuksess. N247.no var innom og filmet - og intervjuet både avdelingsleder Alfred og sjefen på Gunders Kafé, hvor herligheten fant sted nå på tirsdag.
19.06.2014

Power to the people

Årets spesialutgave av medlemsbladet vårt sendes snart ut til alle registrerte MC- og bikerklubber i landet. I tillegg til medlemmer selvfølgelig. Spesialutgaven av Power er litt ekstra rettet mot dere "der ute", så se etter bladet på klubbhuset. Og mas litt på postansvarlig om du ikke finner det. Bladet gir en god mulighet til å finne ut litt mer om hva vi driver med. Og ikke minst hva Gud driver med. Og begge deler kan kanskje være litt overraskende. Du vil i alle fall finne alt fra Guds grenseløse tilgivelse - i praksis, til fothvilerskraping langs riksvei 714.
Merk:HR Sørlandets pizzakveld blir det delt ut ferske eksemplarer.
16.06.2014

Hardangertreffet

Vi i Holy Riders Bergen hadde i år igjen gleden av å være med på Hardangertreffet. Det er noen år siden sist vi hadde kaffetelt på treffet, og gjensynsgleden var stor. Kaffeteltsatsningen var et samarbeid mellom HR West, Nordhordland og Bergen. Sammen stilte vi mannsterke opp og koste oss i sommerværet. Vi er skjønt enige om at Hardangertreffet har en av de flotteste treffplassene. En fantastisk utsikt utover Hardanger. I tillegg har de det mest spektakulære flyshowet som er en skikkelig høydare hvert år.
10.06.2014

Fremad, Kristi soldat!

På vårens avdelingsledermøte besøkte presidenten i Holy Riders MC Germany, Thomas Donner, Norge. Med seg hadde han en grundig og bibelsprengt undervisning som satte standarden for kommende sesong. Her kan du laste ned foilsettet fra undervisningen!
28.04.2014

Vårmønstringen i Bergen

Søndag 27.april var det vårmønstring for MC-folket på festplassen i Bergen. Rolling Thunder MC's storsatsning ble avviklet i det flotteste sommervær. Vi takker Rolling Thunder som enda et år har tatt ansvar for å samle MC-folket. Holy Riders Bergen hadde også i år stand, og sammen med HR Nordhordland fikk vi jammen også i år god publisitet, denne gang på BT TV. Se Nora fra HR Nordhordland her. Du kan også se filmen fra 2012 her.
28.04.2014

Nettbutikken er åpen!

Endelig har vi fått egen nettbutikk for rekvisita. Der kan du få kjøpt både klær, merker, smykker og diverse annet. Butikken er tilgjengelig i menyen til venstre eller direkte på shop.holyriders.no.
05.04.2014

NYTT KLUBBHUS

Mandag 31.mars flyttet Holy Riders Bergen inn i større lokaler. Vi leier nå Godvik bedehus, eller GODvik som vi kaller det. Som en flyttemarkering samlet vi oss i Fyllingsdalen hvor vi har holdt til de siste par årene og kjørte MC-kortesje i fantastisk vårvær ut til det nye samlingsstedet vårt. Mange av våre venner i HR Nordhordland var med.
01.04.2014

Power er i komminga

Årets vårnummer av medlemsbladet vårt er snart i en postkasse nær deg. Du vet, den lille boksen borte ved veien. Og husk at Power kan leses uten strøm og internettforbindelse. Det inneholder ingen lenker til masete youtube-filmer. Eller uønsket reklame. Og det kan leses under landing og takeoff. Og på hytta. Eller i teltet. Med lommelykt. Og det kan leses av alle som stikker innom klubbhuset. Hvis det ligger der da. - Hva det handler om? Det kan du se litt av her.
12.03.2014

Aust-Agder treffet 2014

Vi har gleden av å igjen invitere til årets koseligste MC-treff for alle generasjoner 8-10. august.
14.01.2014

Med Holy Riders til Isle of Man og Manx GP

Nå er ventetiden i gang - både for årets jul - og ikke minst for Holy Riders tur til Isle of Man. Høsten 2015 har du nemlig en unik mulighet til å være med på et fantastisk mc-eventyr. Holy Riders arrangerer tur til MC-mekkaet Isle of Man, og til Manx Grand Prix. Og med på kjøpet - eller turen - besøker vi Orknøyene og Hebridene.
03.12.2013

Reiseruter fra Trøndelag til Kvinesdal

Som et supplement til reisereportasjen til Pilegrimstreffet i siste Power har Leif Lia laget et par flotte reiseruter for veien mellom Trøndelag og Kvinesdal. Rutene er laget for å kunne brukes som roadbook i tankveska.
10.11.2013

Blindekjøring

Har du prøvd blindekjøring på motorsykkel? Det har vi. Utrolig artig! Du tror kanskje dette er en ny lek for mennesker som er lei av livet? Du ser kanskje for deg flere avisoppslag om uvettinge MC-folks hasardiøse oppførsel i trafikken?
02.11.2013

Power-pressa er i gang

Det har kommet en gledelig nyhet fra redaktøren: Et nytt Power er på vei. Og jeg vet at jeg ikke er alene om å kose meg med den beskjeden, så det er bare å begynne å glede seg. 28 sider med en god miks av motorsykkel, Jesus og livet hvor de begge er innblandet. Blant annet blir det tilbakeblikk på flere av sommerens turer og treff. Store reiseplaner. Tanker rundt tro og tvil. Og også tunge påminnelser om at livet er skjørt.
29.10.2013

Holy Riders Oslo i pante-reklame

Flere medlemmer i HR Oslo er med i en av Norsk Resirks nye filmer om panting. Filmen "Bikere" er fra avdelingens verksted i klubbhuset "Oljeberget" hvor de synger med på Sirkus Eliassens nye pantelåt "Det føles så bra, du gjør meg så glad!". Klikk inn for å se filmen her.
23.10.2013

MC-turer i godværet

Vi benytter "Indian Summer" i Bergen! Mandag kveld møtte vi opp på Bryggen hvor vi tok bilde av folket. Deretter tok vi en MC-tur vestover, Ågotnes, Møvik, Fjell i fantastisk kveldslys. Kvelden ble avsluttet med en trivelig samling hos Rüdiger og Bettina. Tirsdag 1.oktober er det muligheter for kjøring med blinde og svaksynte, sammen med Askøy MC. Ta kontakt med Sigurd for tilbakemelding. Oppmøte på Askøy MC kl.19, ta med ekstra hjelm.
30.09.2013

Dynobenk og cafe hos HR Nordhordland

Holy Riders Nordhordland inviterte til dynobenk og kafe på sitt klubbhus tirsdag 12,august.Her var det muligheter for MC-folket til å teste om sykkelen er så sprek som vi liker å tro. Og resultatene, tja de fleste synes dette var gøy, men vi skal ikke se bort fra an noen ble skuffet. Uansett, det spiller ingen rolle. Et tall er kun et tall, det viktige er jo at en trives på sykkelen og at vi opplever kreftene og samspillet.
10.08.2013

Feil i nyeste Power!

I årets spesialnummer av Power, som er i posten i disse dager, har det dessverre sneket seg inn en feil. Vi beklager selvfølgelig det, og legger her ut hele intervjuet i korrigert versjon.
21.05.2013