| 

 
Grasrotandelen fra Norsk Tipping

Gi din støtte til Holy Riders Racing

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Holy Riders MC Racing er registrert som overskuddsmottaker, og vi oppfordrer deg selvfølgelig til å støtte!

HR Racing logo

Slik finner du "Holy Riders MC Racing"

Du kan selv søke oss fram og gi din grasrotandel – og det finnes flere måter å gjøre det på:

  • Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp oss, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.
  • Du kan oppgi organisasjonsnummeret (986 181 911) vårt. Du kan oppgi det hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene.
  • Du kan søke oss fram på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på oss hver gang du leverer en Lotto-kupong, eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Hvis du allerede har valgt en annen mottaker, så fortvil ikke. Det er fullt mulig å bytte.

Følg med på innsamlingen

Du kan selv følge med på hvor mye Holy Riders MC Racing får inn via Grasrotandelen. På grasrotandelen.no kan du finne statistikk over totalt opptjente grasrotmidler og antall spillere tilknyttet Holy Riders MC Racing. Dette blir utbetalt 3 ganger i året.

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning som vil gjøre det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på inntil 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til Holy Riders MC Racing. Det koster spilleren ingen ting. Det er Norsk tipping som betaler andelen.

Spillere skal få velge fra en oversikt over mulige grasrotorganisasjoner hos sin tippekommisjonær eller på Norsk Tippings nettside. Grasrotandelen lanseres 1.mars 2009, men når dere har valgt oss vil vi få andel av innsatsen du har gjort også i tiden mellom 1. januar og mars 2009.

Mer informasjon

Les mer om Grasrotandelen hos Norsk Tipping.

Informasjonsskriv om Grasrotandelen og Holy Riders MC Racing (PDF)

Vervebrev spesielt for Holy Riders MC Racing - med strekkode og nødvendig info (PDF).

Grasrotandelen fra Norsk Tipping
Publisert 01.03.2009 22:53 av Vidar Solberg
Sist endret 10.03.2009 23:33