| 

 
JUBILEUM

25. vårmønstring i Bergen Vårmønstring i Bergen

Vårmønstring i Bergen Presset fra arrangørene Rolling Thunder MC lå tungt på oss i Holy Riders før vårmønstringen. De hadde friskt i minnet vårmønstringen for to år siden, som bokstavelig talt blåste bort. De trodde vi hadde mistet kontakten med Gud siden bønnesvaret uteble. I stedenfor ble den vårmønstringen en lærepenge for dem om at bønn er ikke noe man delegerer til Holy Riders. Vi har nå en klar avtale med Willy om at de må selv også være med å be om godt vær. Og godt vær ble det, i år som i fjor. Nå er det tid for å takke Gud, Willy!

Vårmønstring i Bergen Vårmønstring i Bergen

Dette året hadde faktisk vi i Holy Riders Bergen tenkt å ikke ha stand, men bare vandre rundt på festplassen og være en del av miljøet. Men så enkelt skulle det ikke bli. Willy ringte til lederen vår Arne Gustav, og ba meget pent om vi kunne ha stand. Om det var frykten for at de nå ble stående alene om å be om godt vær vites ikke.

Og siden de hadde 25-årsjubileum, og TV2 skulle komme, og Arne Gustav er en troens mann, så stilte vi selvsagt. I en forhåndsomtale av vårmønstringen nevner arrangørene det forrykende uværet for to år siden, og Holy Riders spesielt, her i BA. Vi tolker dette som at de er svært glad i oss, og i Gud.

2015-utgaven av vårmønstringen ble arrangert 3.mai, og var et flott arrangement, med masse MC-folk i forskjellige utgaver. Stort Harleymiljø, masse veteransykler, mye gøy å se på. I tillegg var TopFuel-maskinen til europamester Svein Olav Rolfstad riget opp. Med en akselerasjon fra 0-100 på 0.9 sekunder står alle vi andre igjen på startstreken, med hørselsskade.

Vi vil gratulere Rolling Thunder MC med 26-årsdagen, og 25-årsjubileet for vårmønstringen. Vi takker også for god mottakelse og godt samarbeid gjennom de 13 årene vi har fått være med og ha stand på vårmønstringen.

Her er reportasjer fra vårmønstringen 2015 hos Broom, og i BA kan du se masse flere bilder.

Vårmønstring i Bergen Vårmønstring i Bergen
Publisert 18.06.2015 22:00 av John Gunnar Kogstad
Sist endret 04.08.2015 15:19