| 

 

Power spesial på trappene

Det blir kanskje ikke levert på trappa, men årets spesialutgave av Power sendes snart i posten. Og da også til alle registrerte MC-/bikerklubber i hele landet. Det rykende ferske bladet blir også tilgjengelig for alle som kommer på Pilegrimstreffet i Fyresdal til helga. Som vanlig spenner innholdet over det meste av det som har med Jesus og motorsykkel å gjøre. Og det blir både tilbakeblikk på turer og treff, glimt av hva som skjer rundt i klubben, og noen litt mer personlige betraktninger. Altså rett og slett ting som vi er opptatt av i Holy Riders.

Power 2015-1 - Forside

Her får du en liten smakebit av spesialutgaven, og du kan lese hva vår nye president har på hjertet. Klikk på utklippene for større versjoner.

Hvis du ikke selv mottar Power, men ønsker å lese hele bladet skal det altså snart være å finne på alle klubbhus rundt i landet. Med mindre noen har gjemt det unna hjemme. :-)

Hvis du ikke er medlem og ønsker å motta Power fast kan du gi en gave på kr 250,- pr år. Send i så fall en epost til power@holyriders.no. Det er selvfølgelig også mulig for mc-klubber å abonnere. Kanskje din egen?

Power 2015-1 - Innhold med presidentens hjerte
Publisert 23.06.2015 22:59 av Vidar Solberg
Sist endret 23.06.2015 23:42