| 

 


Felles avreise fra Trengereid
Scandinavian Harley Days, Voss

Første helg i juli var Harley-eiere fra store deler av Europa på besøk på Voss. De aller fleste av oss fra Holy Riders Bergen og Nordhordland som kjører amerikanske sykler tok en dagstur opp på lørdagen sammen med en del av folket fra Steel Crusaders. Vi møttes på Trengereid for felles kjøring til treffet. Voss viste seg fra sin beste side så langt denne sesongen, med sol og gode sommertemperaturer. Det krydde av motorsykler og motorsyklister over hele Voss, og ingen som var der denne helgen kunne unngå å få med seg hva som skjedde.


Lunch på Kinarestaurant med noen fra Frimann MC fra Oslo

Treffet var organisert noe annerledes enn hva vi er vant til. For det første så preget treffet hele Voss sentrum. Det sto parkerte Harley'er over alt. Nede i treffområdet var det på dagtid åpen adgang, så det var både MC-folk og "sivile" på treffområdet. Her var stands med alt av HD-artikler, HD Bergen hadde salgsstand for sykler med prøvekjøring, her var diverse eksosforhandlere og ymist anna. Oppe i byen fant vi også stands, bl.a. PM-motor som er forhandler av HD i Bergen og har mye bruktimport av sykler.

Siden Voss er et ekstremsportsted så var selvfølgelig en del muligheter for annen adrenalinkick enn å kjøre motorsykkel. Tandem paraglider eller fallskjermhopping for eksempel. Både vær og vind lå godt til rette for et luftig svev. Rafting på elva, sjelden har vi sett så mye vannføring i Vosso enn denne helga, så det må ha vært en flott opplevelse. Eller hva med smalahovemiddag? Eller et svev i Voss vindtunnell. Her var det bare økonomien som setter grenser.

Kjekt var det i hvert fall og treffe gamle og nye MC-venner.

Her er link til nettsiden.

Publisert 05.07.2015 12:21 av John Gunnar Kogstad
Sist endret 06.07.2015 14:07