| 

 

 Grøtfesten 2015

Det er godt med gode venner! I denne mørke årstiden hvor hobbyen vår ligger litt i dvale, er det godt at vi kan samles til fest. Mandag 14.desember inviterte vi til grøtfest på klubbhuset i Godvik. Dette startet vi med i fjor siden vi nå har lokale som er egnet for dette. Og i år som i fjor, folket kom.

Praten gikk livlig og lett rundt småbordene. Grøt, sukker, kanel og mandler gled ned på høykant. Og selvfølgelig premiering av de som ikke hadde svelget sine mandler. Rundt vårt bord var det en høy dugnadsånd for å tømme grøtbollen, men til ingen nytte. Inntil vi skjønte at vi var blitt lurt av Gunnar bedehusmann, som hadde stille gjemt den unna uten å fortelle det. Ja-ja, mette ble vi i hvert fall.

Arne Gustav delte åpenhjertelig sine betraktninger av året som straks ligger bak, på godt og vondt, ispedd humoristiske minner fra egen oppvekst. Konklusjonen er at vi uansett situasjon og hva vi opplever, at vi har et pappafang å krype opp i hos Gud.

Så mere godis på bordet, kaffe, iskake, frukt, pepperkaker og annet godt.

Nytt av året var Kahoot!, ledet av John Ivar. Dette var gøy for alle, og en ny erfaring for noen. Vi er da tross alt litt opp i årene til slike nymotens ting. Noen mente det ble for mange spørsmål om italienske sykler mot slutten, og da fikk vi se konkurranseinstinktet... :-)

Vi har lyst til å takke festkomiteen, som denne gangen besto av styret i avdelingen, samt Trine-Lise og Jorunn. Takk for deilig grøt, at dere stelte så koselig i stand, dekket bord og lagde skikkelig julestemning på bedehuset.

Vi sitter igjen med gode minner, takk for en trivelig kveld til dere som kom. Vi ønsker dere alle en velsignet jul.

Så ses vi igjen når sola har snudd!!!

Publisert 15.12.2015 19:27 av John Gunnar Kogstad
Sist endret 02.02.2016 18:53