| 

 
12-14.februar

 Årsmøtet 2016

Med over 100 gode venner på besøk, inspirerende møter, godt felleskap og fantastisk vær, ble Holy Riders sitt nasjonale årsmøtet arrangert i Bergen 12-14.februar. Vi i Holy Riders MC Bergen som var arrangører av årsmøtet, sitter takknemlige tilbake. Det har vært utrolig kjekt og oppmuntrende for oss å ha familien på besøk! Med folk fra så godt som alle avdelinger i Norge, gode venner fra Sverige og Tyskland, så må vi si at det er fantastisk å være en del av et slikt felleskap.

Holy Riders Bergen er for tiden en liten avdeling, og tanken om å arrangere det sentrale årsmøtet her hos oss var nok noe utfordrende, men vi er glade for at vi gjorde det. I denne oppgaven har vi fått ut det beste i alle, og dette er noe vi kommer til å se tilbake på med glede og takknemlighet.
Tusen takk til alle dere som kom, for den dere er og det dere bidrar med. Takk til avdeling West og Nordhordland for det ansvaret dere tok. Og takk til dere andre som villig stilte opp og hjalp til, enten det var på kjøkkenet, vasking, eller kakebaking.

Wow, for en gjeng!

Publisert 15.02.2016 11:19 av John Gunnar Kogstad
Sist endret 23.10.2016 18:21