| 

 
1.mai

 Bergen Charity Run

1.mai arrangerte Bergen Charity Run, denne gang med Legacy Vets i spissen, Charity Run til inntekt for sykehusklovnene. Rundt 120 MC-folk møtte opp til arrangementet. Arrangementet er først og fremst for de som kjører amerikanske og engelske sykler, med ett og annet innslag av andre merker innimellom. Folk fra mange forskjellige klubber og også en god del klubbløse møtte opp til felleskjøring fra Edv.Griegs vei i Bergen.

Legacy Vets hadde lagt opp en rute forbi sentrale sentrumsområder som festplassen, Torget, Bryggen. Kortesjen vekket mye oppmerksomhet, det går jo ikke akkurat stille for seg med en sånn gjeng. Mange sto langs gatene og filmet med mobilene.Videre gikk turen forbi Haukeland sykehus, over Birkelundstoppen, Paradis, Fjøsanger, Straume, og gjennom Fyllingsdalen, før vi parkerte utenfor Legacy Vets sitt klubbhus på Laksevåg.

På Laksevåg var grillingen godt i gang når vi ankom. De første dråpene meldte også sin ankomst, men hvem bryr deg vel om det. Klubbhuset var stort nok til å huse de som ville stå tørt.

Sjekk ut hjemmesiden til sykehusklovnene hvis du vil vite mer om hva inntekten av turen gikk til.

Ellers har Bergen Charity Run en egen Facebookside her.

Takk for initiativet, og vi gleder oss til neste tur!

Publisert 02.05.2016 13:17 av John Gunnar Kogstad
Sist endret 23.10.2016 18:20