| 

 
8.mai

 26. vårmønstring i Bergen

I fantastisk vårvær viste Bergen seg fra sin beste side, med 24 grader, sol og deilig vær, akkurat slik vi bare kunne drømme om. Holy Riders Bergen og Nordhordland hadde i år igjen stand på MC-folkets vårmønstring på festplassen i Bergen sentrum. Denne gangen var det PR for MC-kafeen på klubbhuset til HR Nordhordland som var fokuset. Der kjører vi nå MC-kafe hver tirsdag gjennom sesongen. Dagen vår ble preget av trivelige møter med masse MC-venner ved standen vår og ellers på plassen. Dette er en Guds velsignelse. Vi skjønner at det er flere enn oss i Holy Riders som ber om godt vær.

For 14. år på rad hadde vi i Holy Riders stand på vårmønstringen. Fokuset har variert noe fra år til år, men i år er det MC-kaféen i Nordhordland som er i skuddet. Dette er et takknemlig arrangemet å invitere til, siden det allerede har vært svært mange MC-folk på besøk i fjor og hittil i år. På det meste har det vært ca 120 motorsykler på kafeen.

Men tilbake til vårmønstringen. Her er det ikke mye som forandrer seg, men "why change a winning team"? Det er jo dette vi kommer sammen for. En god prat, kikke på sykler, treffe nye mennesker, utvide horisonten noe innenfor vår noe segmenterte hobby. 

Vi legger ut noen bilder som taler for seg selv. Gode minner. Så treffes vi mer videre i sesongen, den har jo akkurat begynt.

Og vi er selvfølgelig svært takknemlige til Rolling Thunder MC for samarbeidet, og at vi får ha stand på vårmønstringen.

Publisert 28.11.2016 13:00 av John Gunnar Kogstad
Sist endret 26.12.2016 21:42