| 

 

Pilegrimstreffet/EMC Bike Week 2011

Pilegrimstreffet 2010

Planleggingen av årets treff er godt i gang. Og nok et år vil vi ønske velkommen til Pilegrimstreffet på Kirketeigen Ungdomssenter og Camping, på Kvam i Gudbrandsdalen.

I år inviterer vi til Bike Week. 1. - 7. august 2011, men inspirasjonssamling fra mandag 1. - torsdag 4. august, og Pilegrimstreffet EMC fra torsdag 4. - søndag 7. august.

I anledning Holy Riders sitt 30 års jubileum har Norge og Holy Riders i års gleden av å arrangere EMC (European Motorcyclists for Christ) - www.emcrally.com. Det blir et stort treff og vi forventer mange tilreisende fra mange land i hele Europa, Asia og Afrika. Vi får opp resurser fra CMA Sør-Africa til å delta med undervisning og lovesangsledelse.
Vi starter på mandag 1 august, der CMA-president Rene Changuion vil dele med oss av sine erfaringer fra mange aktive år som leder for en stor kristen mc-klubb. Deler av Lovsangsteamet til CMA kommer også, og leder oss gjennom lovsang.

Under treffet kan du være med på  treffleker, fellestur og utemøte, eget opplegg for barna, åpent basseng, bønnehus, god mat og  masse hyggelige folk. Vi håper at vi nok et år skal få noen flotte dager i en god atmosfære på Kirketeigen. Så sett av disse dagen og kom!!

Kart til Kirketeigen finner du her.

Pilegrimstreffet   Pilegrimstreffet

Og om du etter dette ønsker mer felleskap, og Norsk Natur, blir det arrangert en felles tur fra Kvam over mot Bergen, nedover Sør-vestlandet  mot Sørlandet og avslutter turen på Aust-Agder treffet  helgen 12.-14. august for de som ønsker det. Mer konkret informasjon kommer i slutten av mars.

Men har du spørsmål om denne turen, eller vil si fra at  "Dette vil du være med på !!" - Så ta kontakt med Arne Bakke på arnebakke@gmail.com.

Håper vi sees!!!

25.02.2011 14:38:04