Holy Riders og Skoleskipet Gann arrangerer turer til Isle of Man. Første turen var i 2015. Turen i 2019 hadde 120 deltakere og turen ble utsolgt på under 1 time fra den ble lagt ut. Disse turene er populære og er et minne for livet. Turen starter i Stavanger. Selve turen varierer fra gang til gang med hensyn til hvilke øyer som besøkes. Vi har vært innom Skottland, Nord-Irland, Orkenøyene eller andre øyer. Her har vi kjørt i land slik at man også får sett mer enn Isle of Man. På Isle of Man har det vært arrangert motorsykkelløp siden 1907, og i våre dager arrangeres det to ganger i året. Isle of Man TT i juni og det litt mer forsiktige Manx Gran Prix i August. Manx Grand Prix er en del av «The festival of motocykles» og er en stor begivenhet for alle som like motorsykler.

Så er Isle of Man mye mer enn et motorsykkelløp, en øy, underlagt Dronningen av England, men som ikke er med i Storbritannia. Som heller ikke er en koloni, men mer et selvbestemt område, med eget parlament (Kanskje verdens eldste, grunnlagt av norske vikinger), eget flagg og egne lover. Turen med Gann er en opplevelse. Her er det enkle eller doble lugarar. Nydelig mat og full forpleining. Samtale om dagens hendelser på kvelden og det inviteres norske team (løpskjørere) som snakker om sine opplevelser. På dagene kjører vi og besøker forskjellige steder på øya, kjører på samme veger som løpene går I i faste åpningstider) og koser oss sammen. Neste tur med Holy Riders er planlagt i august 2022. Klikk på linken toktmanx.no under for oppdatert info.

https://toktmanx.no Tokt med Holy Riders MC. Opplev Isle of Man på din egen MC!


Under er en liten filmsnutt fra turen til Nord-Irland, Isle of Man og Orkenøyene med skoleskipet Gann i Manx GP-uka 2019.

En liten filmsnutt fra turen til Nord-Irland, Isle of Man og Orkenøyene med skoleskipet Gann i Manx GP-uka 2019.

Når Herren velsigner oss med gnistrende sol og 2-taktsolje…

En tur på Isle of Man 25.08.19 sammen med Frode og Mikael med flere. Kamera på RD’n foran og bak (nede til høyre) samt frontkameraer hos Frode og Mikael innimellom.
Litt logring og foto opp «Gooseneck» og foto i «Windy Corner»
Translate »