Holy Riders MC Oslo

Holy riders Oslo

Som resten av Holy Riders MC er vi i Oslo en tverr-kirkelig gjeng, med det mål for øyet å arbeide for spredning av evangeliet om den oppstandne Jesus Kristus som vår Herre og Frelser. Og ha det mest mulig gøy mens vi gjør det 😎. «Tverrkirkelig» betyr at medlemmene tilhører forskjellige kirkesamfunn, som i hovedsak består av den norsk kirke, pinsevenner og den katolske kirke.

Klubben har et godt kristent fellesskap hvor alle er velkommen. Klubbhuset vårt, Oljeberget, er et stort tilfluktsrom på cirka 2 000 m², beliggenhet i Ljanskollen ved Mosseveien (der E18 endrer seg mellom 2 og 4 felt) i Oslo.

Her har vi forskjellige aktiviteter som: klubbkvelder, fester/arrangement, temakvelder, konserter, åpen kafé, spill og automater, bil- og motorsykkelverksted. Vi inviterer til «Grill og dyno» om våren og høsten, hvor alle kan komme innom og måle hestekreftene i vår hjemmelagde dynobenk.

Om vinteren er det høy aktivitet i verkstedet.

Det er bare å ta kontakt hvis du lurer på noe.

Kontakt

Postadresse:
C/O Johny Vågenes
Ole Reistads vei 23 B, 1068 Oslo

Besøksadresse:
Fiskevollbukta, Hule i fjellet
Kart til hula vår

Telefon: 93 09 57 40 – Johny
Telefon: ute av drift (Klubbhuset)
E-post: oslo@holyriders.no
Nettside: www.holyriders.no/oslo

Klubbhus og samlinger

Vi har klubbkveld på mandager kl. 19:30 og mekke- eller kjørekveld onsdager kl. 19:00, i Oljeberget (i fjellhallen ved Holmlia/Fiskevollbukta)
Se gammeldags kart til hula vår – eller bruk Google Maps.

Følg oss gjerne på Facebook – det er der vi poster det siste nye

Annen info

Avdelingsleder:
Johny Vågenes

Statutter for Holy Riders MC Oslo (pdf)

Bilder fra Oslo-avdelinga

Translate »