Holy Riders MC Vestfold

Holy Riders MC Vestfold holder til i Peder Bogens gate 4B i Sandefjord. Når du kommer innfartsveien fra E18 mot sentrum, ta til høyre i første lyskryss, mot Sandefjord videregående skole. Vi holder til i underetasjen til Misjonshuset. Kjør ned innkjøringen til Gjenbrukssenteret.

Klubbsamlinger foregår hver tirsdag fra kl.19.00. Stikk gjerne innom, enten du kjenner Holy Riders MC fra før, eller vil bli kjent med oss!

Noen tirsdager i mc-sesongen, hvis det er godt vær, kjører vi enten på tur eller vi samles på Vindfjelltunet i stedet for klubblokalet. Vi har ei Facebook-side, Holy Riders Vestfold, der vi orienterer om samlingssted og aktiviteter.

I tillegg til klubbsamlinger er avdelingen aktiv på mc-treff og andre mc-arrangementer, klubbesøk, menighetsbesøk, korte og lange turer.

Vi har 3 store arrangement gjennom året, som foregår i våre lokaler. Det er Grillkveld med Bikerblessing i slutten av april eller begynnelsen av mai, Pizza kveld i oktober og grøtfest i slutten av november eller begynnelsen av desember.

For info, ring avdelingsleder Jon Magne 99 24 83 66. Han vet stort sett hvor vi befinner oss.

Velkommen!

Kontakt

Postadresse:
v/Jon Magne Lea
Grimestadveien 141
3160 Stokke

Besøksadresse:
Peder Bogens gate. 4B, Sandefjord
(klubbhus)

Telefon: 99 24 83 66 (Jon Magne)
Epost: vestfold@holyriders.no
Webside: www.holyriders.no/vestfold

Klubbhus og samlinger

Klubbkveld hver tirsdag kl. 19:00 på klubbhuset (se adr. over).

Annen info

Avdelingsleder:
Jon Magne Lea

Translate »