Pilegrimstreffet 2020

Fyresdal 26.-28. juni

Vi er inne i en tid få av oss trodde vi ville oppleve komme så brått. Dette har stor innvirkning på oss i hverdagen, også for Pilegrimstreffet 2020. Fra 15. juni bli det tillatt med arrangement med inntil 200 personer på offentlig sted. Sentralstyret i Holy Riders har på det grunnlaget bestemt å gjennomføre Pilegrimstreffet i år også. Det blir med en del restriksjoner på både størrelse og gjennomføring. Treffet blir blant annet en dag kortere enn vanlig.

På grunn av de strenge kravene til registrering ble det åpnet for forhåndspåmelding av medlemmer i Holy Riders for 160 av de 200 tillatte plassene, disse ble fulltegnet i løpet av noen få dager. 

40 av de 200 plassene er sett av til deg/dere som ønsker å komme på treffet, men ikke er medlem i Holy Riders. Vi åpner for at du kan møte opp fra klokken 14.00 på fredag den 26. juni frem til kl. 22.00. Etter kl. 22.00 er det åpent for medlemmer i Holy Riders som ikke fikk plass under forhåndspåmelding.

Når vi når grensen på 200 må vi dessverre si stopp til flere. For deg som ikke kan komme, eller får plass vil vi prøve å få til strømming av møtene på Holy Riders sin Facebookside, slik at du kan få med deg noe av treffet.

Programmet for Pilegrimstreffet kan du laste ned her

Helsing
Jon Ivar Friborg
Sentralstyret

Translate »