Holy Riders MC Racing på facebook
racing@holyriders.no

Vi i Holy Riders MC Racing er en motorsportklubb som har som mål å være aktive deltakere i motorsportmiljøet. Vi ønsker å være en klubb som er med og bidrar til et positivt miljø innenfor de forskjellige grenene. Vi ønsker også at alle innenfor motorsportmiljøet skal få muligheten til å bli kjent med Jesus.


Bildene er fra siste NM-runde 6. og 7. september 2019 på Rudskogen. Holy Riders Racing har eget depot og det er 4 medlemmer som har lisens til å kjøre pr nå. Dette endrer seg fra år til år. På disse NM-rundene og i andre sammenhenger er det et spennende miljø å ta del i. Interesserte er hjertelig velkomne til å se på oss, delta i depoet samt være en del av miljøet.

De som kjører opplever at det å kjøre gir en opplevelse av frihet. Det er ikke noe som kan sammenlignes med å kjøre på bane der det er føreren som er begrensningen. Målet er å øke ferdighetene, utfordre seg selv, kjenne kreftene fra motorsykkelen i og fra svingen. Det er bare helt rått å oppleve fysikkens krefter «in action».

Planlagte aktiviteter 2022

Med forbehold om endringer i forhold til coronarestriksjoner

Translate »