Holy Riders MC Østfold

Vi har normalt klubbsamlinger hver tirsdag fra kl. 19:00, hvor alle er hjertelig velkommen, men disse er nå dessverre avlyst inntil videre på grunn av Covid-19

Holy Riders MC Østfold

I Holy Riders Østfold er vi 10–15 aktive medlemmer av begge kjønn i (nesten) alle aldre. Vi har de fleste sykkeltyper representert og er bosatt i Fredrikstad, Engelsviken, Sarpsborg, Jelsnes, Ise, Sellebak, Skiptvedt, Askim, Rakkestad, Degernes, Svinndal, Ørje, Moss og Råde.

Hver tirsdag fra kl. 19:00 hele året møtes vi på klubbhuset i Råde (se kart nedenfor) for å styrke «hele mennesket» (det vil si; kropp, sjel og ånd). Her har vi uhøytidelige samlinger med fokus på Guds ord og bønn, sosialt samvær, «jangling og preking» og selvfølgelig kaffe og gøtteri. Vi har en enkel kiosk med brus, sjokolade og snacks. På samlingene er det ofte ikke-medlemmer tilstede, og ALLE er hjertelig velkommen.

Sjekk kalenderen vår for å se hva som skjer hos oss. Og du er selvfølgelig hjertelig velkommen.

Ønsker du å komme i kontakt med oss så finner du kontaktinfo til høyre på siden her.

Kontakt

Postadresse: Saltnesveien 519, Solberg gård, 1580 Rygge

Besøksadresse: Solberg gård, Råde, 1580 Rygge (Se kart nedenfor)

Telefon: 90 89 88 99 (Thomas)

E-post: ostfold@holyriders.no

Nettside: www.holyriders.no/ostfold

Facebook: facebook.com/hrostfold

Avdelingsleder: Thomas L. Ihlebæk

Klubbhus og samlinger

Klubbhuset vårt ligger i Råde, ikke langt fra E6 ved Rygge flyplass, mellom Moss, Sarpsborg og Fredrikstad. Se kart nedenfor.

Vi har normalt klubbsamlinger hver tirsdag fra kl. 19:00, hvor alle er hjertelig velkommen, men disse er nå dessverre avlyst inntil videre på grunn av Covid-19

Kalender

I kalenderen vår får du oppdatert oversikt over hva som skjer.

Annen info

Avdelingen ble stiftet i oktober 1990, da som «Ytre Østfold». I mars 2013 ble navnet endret til «Østfold».

Et lite knippe bilder av avdelingen:

<
>
Full screenExit full screen
SliderAvdelingstur 21.-24. mai

Pinsehelgen Holy Riders MC avdeling Østfold 

Fredag reiser vi til Risør. Siden det er ulike muligheter for avreisetidspunkter, er det viktigste at målet er Sørlandet Feriesenter https://www.sorlandet-feriesenter.no
Vi ordner med overnattingen individuelt. Kan jo også samordnes, men tenker at vi gjør opp hver for oss. Det er mulighet til telt, hytter og rom av ulike standarder. Se hjemmesiden. 

Generelt ønsker vi å ha samlinger der vi deler et ord/vitnesbyrd og lignende. Dette er vanskelig å planlegge i detalj, da hele prinsippet med organiserte samlinger er litt utfordrende. Her får vi være kreative. I stedet for at en har ansvar for sammenhengende undervisning, kan det være spennende å dele tanker med hverandre, Kanskje en kaster ut et tema, så går samtalen, slik det ofte blir på klubbkveldene. 

Vi er i kontakt med Avdeling Aust-Agder, for mulig treff – avhengig av regler og forordninger som gjelder i Pinsen. 
Se forøvrig vedlegget «Avdelingstur 2021«

Vedlegg

File
pdf Avdelingstur 2021
Translate »