Grøtfest i Godvik – Sprengte bedehuset

Mandag 11.desember arrangerte Holy Riders Bergen grøtfest. Dette har jo etterhvert blitt en tradisjon. Og det er fantastisk artig å invitere når folk kommer! 50 flotte MC-folk var samlet en mandagskveld i en travel desembermåned. Det var stinn brakke, og god stemning.

Gjestene ankom duk og dekket bord, med gløgg som velkomst. Det er alltid spennende å invitere til fest på klubbhuset, så tett oppunder jul og på en mandag. Men vi har fått erfare at gode venne stiller opp, og det er utrolig gøy for oss.

På menyen sto som vanlig Trine-Lises julegrøt, det er en sikker vinner. Og med spekemat som tilbehør.

Andakten var det vår avdelingsleder Arne Gustav som sto for. Her fikk vi godt innblikk i julens egentlige budskap. Her er vi alle på lik linje, aller er vi «bakgårdskatter», langt borte fra Guds rike. Men på grunn av Guds nåde, kan vi komme nær til han ved å ta imot den gaven som frelseren Jesus ga oss.

Som seg hør og bør på en fest på et bedehus, så viste vi «lysbilder fra misjonsmarken». Denne gang var det fra turen som Øyvind og John Gunnar hadde til Jerez i Spania, på superbike. Å ha VIP-pass på et superbikeløp ga fantastiske nære opplevelser. Kanskje poster vi en egen artikkel om dette seinere i vinter.

Videre var det kaffe, pepperkaker, klementiner og annet julesnacks, akompagnert av trivelig småprat rundt bordene.

Jon Ivar hadde nok en gang snekret ammen en Kahoot, med julespørsmål, lurespørsmål og litt fra MC-verden lokalt.

Da gjenstår det for oss å takke alle dere som kom, og ønske dere alle en riktig god jul.

Translate »