Hardangertreffet

Helga 29-31.mai var det igjen duket for Hardangertreffet. Dette ellers så sikre vårtegn, der sola pleier å være gjestmild, varmen står på og Hardanger viser seg fra sin mest fantastiske side, ble annerledes i år. Turen startet med 2-3 grader over Kvamskogen, snøen lå fremdeles tett inntil veien, men nedbøren holdt seg på plussiden. Vel framme på treffplassen ovenfor Vikøy, møtte vi likevel mange av våre MC-venner som trosset vær, fukt og kulde. Flott å treffe MC-folket igjen.
Morratryner etter en lang natt  Det er alltid kjekt med treff. Men det skal noe til å innstille seg på regn, kalt vær og teltliv når vinteren ikke slipper taket. Våren er fantastisk på Vestlandet, men når kommer den egentlig?

Vel, det man ikke kan forandre på, får man la vær å irritere seg over. I hvert fall ble det treff. Holy Riders Bergen, sammen med Nordhordland, hadde også dette året kaffetelt, og det var fantastisk at vi ble kontaktet av folk som ville være med, både i HR West og HR Sydvest. Det var til stor oppmuntring for oss. Takk skal dere ha.

Kontakten med folk i kaffeteltet er noe av det som holder oss i gang. Det er flott for oss å stadig få gode samtaler med flotte mennesker. Vi får stadig tilbakemeldinger på at det er godt Holy Riders er til stede, og det er godt å oppleve. men det hadde ikke vært det samme uten alle dere andre MC-folk også!

Takk til Hardanger MC som år etter år arrangerer treff!

 

Translate »