Regionssamling – Inspirasjon i vest

Rune med Mirjam på fanget
Rune med Mirjam på fanget

Holy Riders West inviterer vestlandsregionen til inspirasjonssamling 6-7.april. Lørdagen blir det undervisning med «president emeritus» Rune Enstad. Samlingen avsluttes søndag kveld med møte på Åkra bedehus. Samlingen er for region vest, dvs. avdelingene Sydvest, West, Bergen og Nordhordland.

Det er lenge siden forrige regionssamling på vestlandet. Dvs, forrige samling for region vest hadde vi ikke på vestlandet, men et sted med garantert sol og sommer, mye lenger vest…

HR West, Sydvest, Nordhordland og Bergen på Osterøytreffet i 2007
HR West, Sydvest, Nordhordland og Bergen på Osterøytreffet i 2007

For 6-8 år siden tok Holy Riders Bergen initiativ til en regionssamling som vi hadde en lørdag på våren, kanskje var det i 2006 eller 2007. Samlingen ble holdt på Leirvik. Denne samlinga ga inspirasjon til mange og vi ble bedre kjent utover avdelingsgrensene.

Denne gangen drar altså Holy Riders West igang, og de utvider slik at vi kan bruke hele helgen. Innkvartering vil skje privat. Dette gir gode muligheter til å bli godt kjent med hverandre.

Så kan dere jo lure på, hvorfor går det så lang tid imellom disse samlingene? Vel, vi har hatt en samling til, det var høsten 2008. Den varte i tre uker! Da kjørte vi Route 66. Riktignok var det med noen svensker og andre østlendinger, men i hovedsak var det folk fra vestlandet. Det er ikke hver gang vi satser like stor, men heng på, plutselig…

Fra forrige samling, Springfield, Missouri i 2008
Fra forrige samling, Springfield, Missouri i 2008

Likevel er det lenge siden 2008 også. Det er et uttrykk som heter: «å hoppe etter Wirkola». Etter en så vellykket happening som Route 66 er det vanskelig å satse igjen, fallhøyden blir liksom litt stor. Men Holy Riders West tør, og vi gleder oss!

Selve programmet denne gangen ser slik ut:

Lørdag 6.april samles vi på klubbhuset til HR West ved Karmsund bru. Kart til klubbhuset finnes her.

Kl.13 seminar med Rune Enstad, tidligere president i Holy Riders MC.

Kl.14.30 mat

Kl.16 seminar, del 2

Så blir det plass til en masse sosialt. Overnatting kan ordnes privat hos HR-medlemmene ved å avtale på forhånd.

Søndag 7.april forflytter vi oss til Åkra bedehus. Kart til bedehuset finner du her.

Kl.14 felles middag

Kl.15 blir det en felles samling hvor avdelingene kan dele visjoner og planer for sesongen. Her blir det mulighet for å samarbeide og involvere hverandre i planene slik at vi kan stå sammen og hjelpe hverandre.

Kl.18 møte på Åkra bedehus. Rune Enstad preker.

Det er kjekt om Holy Riders West får en tilbakemelding på hvor mange som kommer, både med hensyn til overnatting og mat. Tilbakemelding gis til John Einar seinest torsdag 4.april på e-mail: west@holyriders.no eller pr tlf: 90665920. Maten for lørdag og søndag blir kr 200,- pr snute. Oppgjør skjer på utsiden…

Translate »