Fyresdal 23.-26. juni – med Glenn Kaiser Pilegrimstreffet 2016 – 35-årsjubileum

Årets Pilegrimstreff er også klubbens 35-årsjubileum, og blir som i fjor i Fyresdal i Telemark. Langhelgen er som vanlig den siste hele i juni, altså 23.-26. Stedet er Fyresdal kurs- og leirsted, som har en strålende telt- og uteplass helt nede ved Fyresvatn. I tillegg til mer komfortable alternativer for de som ønsker det. Og det blir konserter med Glenn Kaiser både fredag og lørdag kveld

Her finner du treffets arrangement på Facebook. Inviter veldig gjerne venner, både på Facebook og ellers. Kontakt nærmeste HR-avdeling for å få plakat og flyers.Pilegrimstreffet 2016 plakat

Overnatting

Rombestilling og informasjon for dem som vil sove innendørs finner du her. Men vi anbefaler selvfølgelig også å ligge i telt, og det krever ingen bestilling.

Program

Programmet for treffet er nå klart, og kan lastes ned her (PDF).

Vi er også veldig stolte og glade over å kunne bekrefte at den amerikanske rock- og bluesartisten Glenn Kaiser kommer! Glenn er kjent fra rockebandet Resurrection Band, sitt eget Glenn Kaiser Band og diverse opptredener og innspillinger med bl.a. Darrel Mansfield og Larry Howard. Han har medvirket på flere titalls utgivelser. Vi gleder oss! Det blir konserter både fredag og lørdag kveld. Nedenfor er et par smakebiter som oppvarming.

Informasjon

Her finner du mer info om treffet – fra treffsjefen.

Sjekk eller spør på Facebook-siden for treffet, eller send en epost til treffsjef@holyriders.no hvis det er noe mer du lurer på.

 

Translate »