Treffinformasjon fra treffsjef Anders

Pilegrimstreffet 2016

Hei alle MC’ere. 🙂 Velkommen til Holy Riders MC sitt 35-årsjubileum i Fyresdal.

Etter tidligere tradisjon med mulighet for å ha morgenvasken i vannet på Pilegrimstreffet, er tradisjonen innfridd igjen. Vannet i Fyresdal er antakelig like kaldt som på Seljord, men nå er Pilegrimstreffet rustet for mere komfort for de som trenger det. Så her er det plass innendørs i hotellrom og flotte leiligheter for de som ønsker det (fortsatt litt ledige rom), og god plass til de som vil campe på gamlemåten. 🙂

Vi håper at mange setter opp teltet sitt i den idylliske plassen rett ved Fyresdalsvannet. Som treffsjef er jeg veldig opptatt og ivareta MC-følelsen, så derfor er det kun plass til telt på campingplassen ved vannet. Folk med bobiler/campingvogner er også hjertelig velkomne, og disse blir plassert rundt bygget som i fjor. Tidligere annonserte plass borte ved teltet over bekken lot seg ikke gjøre.

Biler parkeres oppe ved tennisbanen etter en har lesset ut telt etc. (begynn innerst på parkeringen).
Det er en asfaltert plass mellom byggene bak innsjekken, og den er kun for MC-parkering. Det er det lurt å parkere her kvelden i forveien hvis du skal tidlig av sted. Folk på campen kan sove lenger da. 🙂

Mange stiller opp og gjør en stor innsats, men det er viktig at vi som klubb tar vel imot de som prioriterer og være sammen med oss denne helga. Ser du noen du ikke kjenner, ja så er det en sjans for at heller ingen andre kjenner de, så da er jo en prat en god start.
Det å knytte relasjoner med andre enn de du ser flere ganger i uka, er ikke så dumt.

For deg som ikke er medlem i Holy Riders, så er du mer enn velkommen til Fyresdal denne helga. Vi har ryggmerkeutdeling 2 ganger i året, det er nå på Pilegrimstreffet og på årsmøtet vårt. Dette er noe vi synes er veldig stas, og vi setter av «beste sendetid» til dette.
Pilegrimstreffet er ett samlingspunkt for oss som klubb, med forkynnelse, konserter og lovsang etc.

Som plakatene og programmet sier, skal det være konsert med Glenn Kaiser band, som vi har hentet fra Chicago. Det er meget bra musikk, og en blanding av blues og rock. Blir kjempekonsert på scenen ved vannet. 🙂

Er dette veldig fremmed, så slapp av med det, spør folk hvis en lurer på noe, eller kom å gå, som du selv ønsker. Ingenting er for dumt (kun at du ikke kommer kanskje?). Det er stor sannsynlighet for at det er noen fra ditt nærområde som du óg kan ta kontakt med.

Bønnerommet er i enden av leilighets­komplekset, og det er åpent for alle som ønsker å prate med noen, få forbønn, eller bare være stille. Vi har døgnbemannet Bønnerommet.
Vi tror Gud svarer på alle bønner, men det kan være godt å møte folk som har ekstra fokus på dette, og har bønn og samtale som sin tjeneste. Her er det taushetsplikt for de som sitter vakt i Bønnerommet.

Ellers er det bare å ta kontakt med meg for spørsmål, så skal jeg prøve å svare.

Ha et velsignet treff!

Mvh Anders – 47338556, treffsjef@holyriders.no

Hovedsiden for Pilegrimstreffet finner du her – på www.holyriders.no/pilegrimstreffet.

Translate »